Ilmoittautumiset kevätkaudelle 2018

Ilmoittautuminen luistelukouluun ja muodostelmaluistelukouluun keväälle 2018 on käynnissä.

Luistelukoulu on tarkoitettu noin 4-7-vuotiaille ja muodostelmaluistelukoulu noin 5-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita leikin varjolla. Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan sekä perusluistelua että muodostelmaluistelun alkeita, kuten piiriä, riviä ja myllyä. Pääpäino kuitenkin edelleen yksilötaidoissa.

Paikka ja aika: Keravan harjoitushalli, lauantaisin klo 11.30-12.10. Kevätkausi starttaa 13.1.2018.

Hinta: 125€ / lukukausi (sis. vakuutuksen ja jäsenmaksun)

MINIKITEET:

Syksyllä aloitti uusi ryhmä Minikiteet. Ryhmä on tarkoitettu vuoden muodostelmaluistelukoulussa luistelleille tai vastaavat taidot omaaville noin 6-12v luistelijoille. Ryhmässä tehdään harjoitusohjelmaa sekä harjoitellaan enemmän yhdessä luistelemista kuin muodostelmaluistelukoulussa.

Paikka ja aika: Keravan harjoitushalli, lauantaisin klo 10.50-11.30 jää ja oheiset klo 11.40-12.10 (josku harjoitukset ovat klo 11.30-12.10, mutta näistä informoidaan aina erikseen). Kevätkausi starttaa 13.1.2018.

Hinta: 155€ / lukukausi (sis. vakuutuksen ja jäsenmaksun)

Tiedustelut: kemu.luistelukoulu@outlook.com

Ilmoittautuminen luistelu-, muodostelmaluistelukouluun ja Minikiteisiin

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.