Joukkueet

Ilmoittautuminen joukkueisiin kaudelle 2018-2019

Ilmoittautuminen joukkueisiin on sitova. Irtisanomisaika 2kk.

Lisätietoja kk-maksusta saat joukkueenjohtajalta tai seuran puheenjohtajalta kemu.pj@outlook.com

Seura ei vakuuta luistelijoita, vaan luistelijalla tulee olla Suomena taitoluisteluliiton lisenssi tai kilpailulupa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Team Kidettes

Tulokasjoukkueeseen pääsevät 6-12-vuotiaat luistelijat. Osaamisvaatimuksena on luistimilla itsenäisesti eteneminen. Joukkueeseen otetaan luistelijoita koko ajan eli kesken kauden voi kysellä vapaita paikkoja.

Team Kidettes harjoittelee 3 kertaa viikossa jäällä, lisäksi on oheisharjoitukset mukaan lukien tanssi 2-3 kertaa viikossa (jääharjoitusten yhteydessä).

KK-maksu n. 200e

Lisätiedot valmentajalta jenna.kemu@gmail.com

Team Hailettes

Seniorijoukkue Team Hailettes (n. 17-25 -vuotiaille).

Joukkue harjoittelee kerran viikossa jään ja oheisten merkeissä.

Lisätiedot valmentaja Jenna Immonen jenna.kemu@gmail.com

Team Frosettes

Aikuisten joukkue treenaa kerran viikossa rennolla asenteella.

Joukkueeseen voi hyvin tulla mukaan kesken kauden. Mukana on sekä aloittelijoita että kokeneempia luistelijoita. Jäällä harjoitellaan ohjelman lisäksi myös perusluistelutaitoja esim. kaaria, liukuja ja askeleita.

Harjoitukset ovat sunnuntai-iltaisin

Kk-maksu n. 90e kaudella 2018-2019

Keski-Uudenmaan muodostelmaluistelijoiden toiminta-alueena on Kerava, Tuusula, Sipoo ja Järvenpää